Luxury Spa   |   D1-Spa & Luxury Spa   |   SPA & Hidroterapie   |   Realizari   |   Fise tehnice   |   Distribuitori   |   Contact
www.luxuryspa.ro  |  Dimension One SPA'S - cazi cu hidromasaj produse in SUA doar prin Luxury Spa

Dimension One SPA'S - cazi cu hidromasaj produse in SUA doar prin Luxury Spa

 | Dimension One SPA'S - cazi cu hidromasaj produse in SUA doar prin Luxury Spa | amore_bay_exterior_1312100303
  

Cea mai inovativa companie din domeniu, Dimension One SPA'S - USA, ne-a ales pe noi, Luxury Spa ca unici distribuitori pe Romania. Cu cea mai curata apa din industrie si cu cele mai multe brevete, printre care tetiera reglabila pe inaltime ce are si sistem de jeturi pentru masaj cervical incorporate, forma curbiliniara a cazilor noastre de hidromasaj, sistemul secvential cu 6 tipuri de masaj presetate, comenzi magnetice in apa, scaunele cu forma anatomica si cu adancime diferita pentru femei si barbati si masajul tactil, sunt cateva dintre atuurile celei mai importante firme producatoare de jacuzzi-uri din lume: Dimension One Spas. Intre altele D1 detine peste 30 de brevete pentru inovatiile aduse in industria de SPA-uri, mai multe decat oricare dintre ceilalti producatori de cazi cu hidromasaj. Aceasta va lamureste de ce suntem cea mai copiata firma din domeniu!

Apa detine puterea pentru revigorarea spiritului, reumplerea sufletulului, reinnoirea mintii si relaxarea corpului. Poate ajuta la inlaturarea tensiunii, aparitia romantismului si a pasiunii. Combinarea intelepciunilor antice cu cunoasterile moderne au adus la aparitia SPA-urilor portabile D1 SPA'S, cele mai deosebite cazi cu hidromasaj pe care le puteti gasi pe piata.

De 35 de ani, din 1977, cazile cu hidromasaj Dimension One Spas au folosit puterile tamaduitoare ale apei pentru a va imbunatati sanatatea prin avansatele metode si tehnologii inovatoare. Calitatea si inovatia combinata cu stiinte de hidrodinamica fac Spa-urile D1 un lider pentru relaxarea voastra. Va asteptam la showroom ca sa testati cele mai noi inovatii aduse unei cazi cu hidromasaj!

Contact Luxury Spa
Va asteptam la noul showroom pe str. Trifesti nr. 5A, zona de nord, Baneasa, sector 1, Bucuresti. Avem 3 cazi perfect functionale, cu apa, expuse in showroom.
0728.717.087
info@luxuryspa.ro